Hij zal wel inlopen op zijn broers, het verschil wordt relatief steeds kleiner. Of hij ze voorbij gaat, zal de tijd leren. Het zou best kunnen.
Puppiebuikje in een kleur roze waar Barbie jaloers op wordt
Terug naar “Het Tûke-nest: ze zijn er!”
Nog niet. We gaan het zien de komende weken. Pas met het chippen (tussen 6 en 7 weken) koppel ik namen/baasjes aan elkaar, in overleg met die baasjes. Pippa laat vanzelf wel weten wie ze is
Een zwart hoofd zit in het ras, we zien geen (gedeeltelijk) witte hoofden, op een bles na, en dat mag. Verder is zo'n beetje alles toegestaan qua vlekken, van vrijwel helemaal wit tot mantelpatroon, al spreekt de rasbeschrijving van platen en gaat daar de voorkeur naar uit. Veel of weinig schimmel/ticking maakt ook niet uit qua regels.
Ja, hij heeft al een paar kleine nesten gegeven. Ik had rekening gehouden met ook een kleiner nest maar dit is wel héél weinig.
Is er ook. Zowel in uiterlijk als in temperament. Ik ben keurmeester voor het ras en zie vooral op fokkersdagen alles voorbijkomen: hele relaxte nesten, nesten met een eigengereide rot-op-met-je-"mag-ik-je-tandjes-even-bekijken"-attitude, nesten met grote honden, kleintjes, elegant, zwaar gebouwd, ruige vacht, sluike beharing ... you name it.
Valt mee: 1,5 uur, als het verkeer meezit.
Omdat ik er niet van hou iets natuurlijks te medicaliseren als dat niet nodig is. X-maal naar de dierenarts om te prikken worden mijn hond en ik ook niet blij van. Daarbij is de interpretatie van prikuitslagen lang niet altijd correct en kom je tóch nog te vroeg of te laat bij de reu.ellen en de birmanen schreef: ↑03 okt 2022, 17:50 mag ik naar de reden vragen waarom je geen progesteron laat prikken?
Daar ben ik ook benieuwd naar. Pleun heeft zelf geen heel volle vacht.alinelaila schreef: ↑21 feb 2022, 12:37 Wat ontzettend leuk! Pleuntsje is prachtig.
De reu zit dik in het haar trouwens zeg, ben benieuwd of je dat gaat terugzien in de pups.
Heb je al veel mensen op de wachtlijst?